KPI Kwaliteit & Proces Inspecties levert verschillende diensten om u te ondersteunen bij de distributie, opslag en verwerking van uw voedingsproducten. Wij kalibreren uw HACCP thermometer maar ook uw koelcel en vriescel.

Waarom uw HACCP thermometer laten kalibreren?

Om aan de HACCP richtlijnen te voldoen, bent u verplicht om gekalibreerde thermometers te gebruiken voor het meten van de voedseltemperatuur. Naast een goede hygiëne, speelt ook de bewaartemperatuur een belangrijke rol in het vers houden van producten. Afwijkingen in de gemeten temperatuur en de daadwerkelijke temperatuur kunnen tot gevolg hebben dat voedsel voortijdig bederft en zijn weg vindt naar de afvalcontainer in plaats van de kassa. Door te werken met een gekalibreerd meetinstrument voldoet u dus niet alleen aan de wettelijke eisen voor voedselveiligheid. U kunt uw productiekwaliteit op peil houden en zelf verbeteren, door te voorkomen dat voedsel onnodig voortijdig moet worden afgekeurd.

HACCP thermometer laten kalibreren

Thermometers moeten volgens de HACCP regels één keer per jaar gekalibreerd worden. Bij een kalibratie controleren wij in hoeverre uw meetinstrument afwijkt van de van (inter)nationale standaard. Wij kalibreren uw thermometer tegen een scherp tarief.

HACCP thermometer kopen

U kunt bij ons ook uw voedselthermometer(s) en temperatuur loggers aanschaffen. Wij zijn een officiële dealer van Ebro Gullimex. Uiteraard staan wij voor u klaar om samen met u te bepalen welke apparatuur u het beste kunt gebruiken in uw situatie.

HACCP pakket

Ebro EBI300Ebro TLC730Ebro TLC-700Ebro TTX110

Download hier de brochure over Sneltesten voor hygiënecontrole en detectie van micro-organismen.