• Hygiëne Inspecties

    HYGIËNE INSPECTIES

    Hygiëne inspecties bij voedselverwerkende bedrijven

     

  • Audits

    AUDITS

    Audits bij retailbedrijven

     

  • AUDITS

    AUDITS

    Audits bij voedselverwerkende bedrijven

     

  • Inspecties

    INSPECTIES

    Glaceerbepaling van vis

     

  • Inspecties

    INSPECTIES

    Hygiëne borging in voedselverwerkende bedrijven

     

  • Inspecties

    INSPECTIES

    Hygiëne borging in voedselverwerkende bedrijven

     

  • Intake

    INTAKE CONTROLE

    Intake controle bij voedselverwerkende bedrijven

     

  • INSPECTIES

    INSPECTIES

    Interne inspecties (temperatuursbeheersing) bij voedselverwerkende bedrijven

     

  • AUDITS

    AUDITS

    Audits in voedselverwerkende bedrijven

     

  • INSPECTIES

    INSPECTIES

    Intake controle van grondstoffen

     

  • Inspecties

    INSPECTIES

    Glaceerbepaling van vis

     

KPI Kwaliteit & Proces Inspecties biedt u een betrouwbare en onafhankelijke inspectiedienst. We zetten ons in om u in één oogopslag kennis te laten nemen van de feitelijke gegevens van een voor u uitgevoerde inspectie. Met name vis is onze expertise. 

Wat kunnen wij voor u doen?

Voor het kunnen uitvoeren van een intake inspectie van uw product moet de organisatie beschikken over een specificatie of inslag-order van het te inspecteren product of grondstof. De specificatie/inslag-order wordt vooraf met u doorgenomen met de inspecteur. Aan de hand van deze specificatie wordt er een intake controle gedaan op de geleverde grondstoffen en of product. Er wordt tijdens de inspectie in kaart gebracht of de geleverde goederen volgens specificatie afgeleverd worden. Zo weet u bijvoorbeeld zeker of er teveel, of te weinig glaceer/paneer om uw product heen zit.

We samplen steekproefsgewijs van verschillende pallets de graderingen en grondstoffen. Bij vis testen wij of het gewenste glacering- of paneerpercentage aanwezig is om uw product. Ingrediënten worden steekproefsgewijs sensorisch, organoleptisch en/of microbiologisch getest.

Deze gegevens worden na de inspectie weergegeven in een overzichtelijke rapportage die wordt afgestemd op uw wensen.

Een rapportage kan er als volgt uitzien:

  • Sticker specificatie 
  • Temperatuur oppervlakte / kern 
  • Bruto gewicht  
  • Afzonderlijke gewichten
  • Gemiddelde gewichten
  • Uitgelekt gewicht
  • Lengte in cm
  • Glaceren
  • Viscontent (paneer)
  • Fysisch defecten 
  • Chemisch 
  • Organoleptische (aan de hand van de Torrie score) 
  • Met deze methode wordt de versheid beoordeeld en of de vis wel of niet behandeld is
  • Foto’s van grondstoffen, halffabricaat, product en de sticker

Desgewenst kunnen wij ook samples nemen voor microbiologisch onderzoek wat eventueel uitgevoerd kan worden door een geaccrediteerd laboratorium. 

Wij geven onze bevindingen deskundig weer betreft de kwaliteit van het product. 


KPI Kwaliteit & Proces Inspecties bied ook de mogelijkheid om tijdens laden of lossen aanwezig te zijn. We kunnen dan desgewenst temperatuurbeheersing vastleggen of een schaderapport opmaken. 

Het toezien op scheiden van percelen behoort ook tot de mogelijkheden.

Wij zijn  bezig met de ontwikkeling van een speciale inlogpagina waarvoor u als klant een wachtwoord en inlognaam ontvangt, hiermee heeft u toegang tot uw aparte beveiligde webpagina op onze website. Op uw beveiligde pagina vindt u alle rapporten, gegevens en foto's van het werk dat wij voor u hebben gedaan. U kunt het beschouwen als je eigen kwaliteit-inspectie bibliotheek! Door het aanbieden van deze service kunt u uw gegevens op elk moment en op elke plaats ter de wereld inzien.