• Intake

    INTAKE CONTROLE

    Intake controle bij voedselverwerkende bedrijven

     

  • Hygiëne Inspecties

    HYGIËNE INSPECTIES

    Hygiëne inspecties bij voedselverwerkende bedrijven

     

  • AUDITS

    AUDITS

    Audits in voedselverwerkende bedrijven

     

  • AUDITS

    AUDITS

    Audits bij voedselverwerkende bedrijven

     

  • Inspecties

    INSPECTIES

    Hygiëne borging in voedselverwerkende bedrijven

     

  • Inspecties

    INSPECTIES

    Glaceerbepaling van vis

     

  • Audits

    AUDITS

    Audits bij retailbedrijven

     

  • INSPECTIES

    INSPECTIES

    Interne inspecties (temperatuursbeheersing) bij voedselverwerkende bedrijven

     

  • Inspecties

    INSPECTIES

    Hygiëne borging in voedselverwerkende bedrijven

     

  • INSPECTIES

    INSPECTIES

    Intake controle van grondstoffen

     

  • Inspecties

    INSPECTIES

    Glaceerbepaling van vis

     

Faalkosten zijn alle kosten die onnodig ten behoeve van het eindproduct zijn gemaakt. In elke branche bestaan faalkosten en faalkosten zijn nooit volledig te vermijden. Faalkosten worden bijvoorbeeld veroorzaakt doordat het productie proces onnodig inefficiënt verloopt, het eindproduct niet aan de afgesproken kwaliteitseisen voldoet dan wel door het feit dat er zaken moeten worden hersteld of vervangen.

Wij kunnen samen met u kijken hoe wij de processen kunnen borgen om de faalkosten naar een zo laag mogelijk niveau te brengen.